Ο Γιώργος Σουρής δραστηριοποιείται στο κατασκευαστικό και οικονομοτεχνικό κομμάτι ενός έργου ή μιας επένδυσης. Είναι υπεύθυνος για το κατασκευαστικό τμήμα της εταιρείας από το 2004 καθώς και για την εκπόνηση μελετών εκσυγχρονισμού βιομηχανιών και την υλοποίηση τους.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο πανεπιστήμιο του Cardiff, Ουαλία (MEng Civil Engineering Design & Management, 2001) όπου εξειδικεύτηκε στην αποκατάσταση και ενδυνάμωση στοιχείων οπλισμένου σκυροδέματος από υψηλής αντοχής ενισχυμένο με ίνες σκυρόδεμα. Πήρε masters από το London School of Economics and Political Science στον κλάδο των οικονομικών και της χρηματοδότησης των ακινήτων (MSc Real Estate Economics & Finance, 2003), όπου μελέτησε την επίδραση της κατασκευής της Αττικής Οδού στον οικιστικό ιστό. ...transport investment is often necessary but not sufficient to generate development (Walmsley and Perrett,1992)

Έργα : Γιώργος Σουρής